About Us


Introduction

Pada November 2014, kami bermula sebagai pengedar atau dropshipper produk-produk kesihatan secara online dan offline. Pada 20 Mei 2015,Syarikat Shee Gogeous ditubuhkan bagi menyambung perniagaan yang sedia ada secara serius. Pada Jun 2015, kami telah membuat produk pertama kami sendiri iaitu kopi pra-campuran berperasa vanilla yang dinamakan Shee Café dengan bahan-bahan seperti Kacip Fatimah, Manjakani, Mirifica, Tomato, Daun minyak zaitun dan kopi arabika. Produk ini telah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada pengguna. Jualan kami yang bermula daripada 800 kotak telah meningkat sehingga 10,000 kotak sebulan. Seterusnya kami telah menambah lagi beberapa jenis produk dan kini terdapat pelbagai jenis produk dari produk kesihatan hingga ke produk kecantikan.
  Shahida Said

  Icon and Idol of Shee Gorgeous

  Shahida Said
  Founder
  Mohamad Saleh Sudin

  Director and Leader or Shee Gorgeous

  Mohamad Saleh Sudin
  C.E.O.
Shee Gorgeous
Watch Our Video

Objective and Concept

Objektif

Objektif perniagaan Shee Gorgeous adalah jelas dan mudah. Kami mewujudkan satu bentuk peluang perniagaan kepada masyarakat terutamanya orang melayu bagi meningkatkan taraf ilmu, kemahiran dan ekonomi.

Produk

rangkaian produk kesihatan dan kecantikan kami berasaskan bahan-bahan pertanian dan herba-herba bagi tujuan mengangkat taraf dan kesedaran umum tentang kepentingan serta kebaikan produk alam semulajadi.

Konsep

perniagaan Shee Gorgeous adalah melalui sistem stokis yang akan dilantik di seluruh pelusuk daerah dan bandar serta menjayakan perniagaan ini yang telah tersedia dalam aspek pengurusan, sistem, produk dan latihan.

Faedah

Kami menjadikan Shee Gorgeous sebagai sebuah platform melahirkan usahawan usahawan berjaya.perniagaan kami telah terbukti mampu melahirkan ramai individu yang berpendapatan dari 3 angka hingga 5 angka sebulan.
www.000webhost.com